The End of 2011


saya akan merindui SEMUA KENANGAN 2011 even yang pahit. :'| i miss my friends, teachers, juniors, School, Era Tinta Tuition Centre, memories and yeahh EVERYTHING. :'(
THANK YOU for everything guys and yeah ofcourse SORRY for everything that i've done. :|

hey 2011,
I want to be your favourite HELLO and your hardest GOODBYE :'( I don't want to separate with you, seriously. :'/

"never say goodbye, because saying goodbye means going away and going away means forgetting"

i'll remember you always 2011. Don't worry :') TAKE CARE. I Love You, 2011 :') I'll miss you.


video

lagu ni selalu saya nyanyi di 5 science 2. When I start to sing this song, syera will ask me, "can you sing another song, please ? haha. :'D miss you girl :') 5 science 2, ILOVEYOU *crying*

miss you guys !



before sleep :)
heyy blogger, sejak kebelakangan ni asyik mimpi budak kelas, budak tuition, cikgu-cikgu. sumpah rindu sangat dengan korang. nak jumpa dah susah sekarang. just boleh ber-FB, ber-TWITTER je skrng. nak contact, number semua dah hilang -.- kalau lah boleh jumpa gurau mcm dulu, tak kan sia-sia kan :'D rasanya kalau tak tidur pun tak apa, janji ada korang. 

ya Allah, apa lah dugaan yang kau beri ini.
kau bahagiakan lah mereka sebagaimana kau membahagiakan aku.
kau berikanlah mereka kejayaan didunia dan diakhirat sana.
kau berikanlah kesihatan yang sempurna kepada mereka. sesungguhnya aku terlalu sayangkan mereka dan aku  tak sanggup untuk berpisah dengan mereka. :') 
amin amin amin ya rabbal alamin. 
miss you guys :')

yellow volkswagen beetle

 


can someone give this to me ? :( No ? its okay then. 
thank you :/

aku berundur



bisakah dia mencintaimu ?

bisakah aku mencintaimu ?

bisakah dia memilikimu ?
bisakah aku memilikimu ?

mungkin dia yang terbaik untukmu ,
dan kini aku harus berundur ,

lebih baik kau pergi padanya ,
lebih baik kau memilih dia
jangan pernah kau hiraukan hati ku ,
lebih baik kau pergi padanya ,
lebih baik kau memilih dia ,

pergilah kau padanya ,
aku rela .

bisakah dia mencintaimu ?
bisakah aku mencintaimu ?
bisakah dia memilikimu ?
bisakah aku memilikimu ?

tapi mengapa aku sedia ,
berundur dan merelakan dia ,

aku cuba dan cuba ,
bertahan untukmu ,
walau ia menyakiti aku ,
bertahan untukmu .



:')

HELLO blogger ;)

heyy blogger :D just want to say HELLO :) act blog ni nak dilupuskan. malas nak update. tapi ada lah seorng budak laki ni dia suruh update balik. rajin pula dia nak baca blog yang membosankan ni. haha thank you ^ ^ ehh jangan salah faham. dia tu budak kelas ja tau, nama dia FAZNI AMRI BIN SYAFIE. tertarik? err cari lah dia sendiri. baru lah mencabar kan ? ;) Peace ! ^^V