KARAK




okay, semalam aku pergi hang out dengan kawan. yeahhh thnks ayah :) mcm pelik juga tiba-tiba ayah kasi keluar. hee. thanks again ayah :) kteorng pergi AEON bukit tinggi je. smpai je sana, terus pergi tempat wayang. mmg serabut gila nk pilih cerita apa. aku mmg nk tengok cerita KARAK pun. tapi ada yg ta nk tengok. mula-mula mcm frust juga kut tapi bila dorng dah setuju nk tengok cerita tuh, aku mcm yeahh :D ahah. btw, aku jumpa suraya dekat situ. huaa ta sangka boleh jumpa dekat situ kan su ? :) bila dah beli tiket semua, kteorng pergi lunch dekat mcd. jumpa MR. Purple. OMG cairrr. ahah :p then, jalan-jalan mcm biasa je laa. pkul 2.30 kteorng dah naik balik sbb wayang kteorng start pukul 2.50. okay, cerita pun start. ouhh nie, yg duduk sebelah aku, fiqaa. yeahh :D then sebelahnya lelaki ta tahu siapa -.- bila cerita dah start, aku pun mula gelak. aku ta tahu kenapa aku gelak -.-" mcm tak normal je tengok cerita hantu boleh gelak. ahah. budak lelaki sebelah aku tuh tengok kan aku je. maybe dia pelik kenapa aku gelak. ahah. cerita tuh ta ada lah seram mana tapi aku ta tahu kenapa fiqaa boleh tarik tangan aku smpai sakit gila nie. haihh tutup muka bagai. comel je. ahah. bila dah abis cerita tuh, mcm biasa lahh semua cari toilet. and antara dialog yg menjadi ikutan kami, 'nyahh kau' ahah :D dalam pukul 5 lebih juga lahh kut kteorng balik. okay, the end :)

2 comments:

  1. ahah. sy pun ta sangka ayah kasi sy keluar awak :)

    ReplyDelete